TUMBLIES APP: Nieuwsgierigheid wordt beloond, niet het resultaat

12th December 2013Categorie: News

TUMBLIES APP: Nieuwsgierigheid wordt beloond, niet het resultaat

Vanaf 12 december 2013  is de Tumblies game, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie, te downloaden in de iTUNES app store.

De game is bedoeld voor kinderen van 2 tot 6  jaar en ontwikkeld met behulp van een subsidie van het Europese- en het Nederlandse Mediafonds. Fantasie, creativiteit en vrij spel staan centraal in deze game waar voor het eerst de ‘magische grens’ van televisie wordt doorbroken.

De bedenkers en ontwikkelaars van de televisieserie behoren tot de besten in hun vakgebied. Zelfs de muziek van de Tumblies is door een prijswinnende componist en arrangeur gemaakt. De  game kon daar uiteraard niet op achterblijven.

De Tumblies game en serie zijn volledig ontwikkeld en bedacht door Nederlandse partijen,  en zijn in 2014 ook in Turkije, Israël, Indonesië, Italië, Zuid Korea, en Canada te zien en te spelen. Daarnaast wordt begin volgend jaar ook het Tumblies pretboek uitgebracht en komt er educatief materiaal voor kinderdagverblijven en kleuterscholen beschikbaar. Bij al het materiaal wat is ontwikkeld staat de kwaliteit en de aansluiting bij de ontwikkeling van het kind vooraan. De Tumblies zijn de nieuwe Teletubbies, maar dan Dutch design, educatiever en minder irritant voor de ouders.BACK TO NEWS

CONTACT

Living Colour Production & Distribution

E info@livingcolour.nl

ABOUT US

Living Colour Production & Distribution consists of an experienced and dedicated team having access to a group of professional specialists, who work for us on a case by case base. We share a passion for film and we love movie theatres as much as TV or mobile screens! Nowadays we are filmdistributor, idea factory, producer, sales agent and license agent  with an international focus.

CONTACT

Random Captcha